Muğla
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

MUSKİ NE­RE­DE ?????

10 Temmuz 2023, Pazartesi 17:28
MUSKİ NE­RE­DE ?????

İlçe­mi­zin Su/Ka­na­li­zas­yon kı­sa­ca alt­ya­pı­sı­nın ye­ter­siz­li­ği he­pi­mi­zin ma­lu­mu. Çar­pık / so­rum­suz sorun üre­ten ya­pı­laş­ma­mız işin ca­ba­sı.
Tüm olum­suz­luk ve ye­ter­siz­li­ğe rağ­men (tek­nik/per­so­nel) ,ya­rı­ma­da mız üze­rin­de­ki yay­gın/ da­ğı­nık ya­pı­laş­ma­ya ulaş­ma­ya ça­lı­şan so­rum­lu­la­rı da yer­den yere vur­mak is­te­mem. Mut­la­ka el­le­rin­den ge­le­ni yap­ma­ya ça­lı­şı­yor­lar. Bu ko­nu­da ve­ril­mek­te olan hiz­met­le­rin Büyük Şehir (MUSKİ) ta­ra­fın­dan ko­or­di­ne edil­me­si ,yerel acil mü­da­ha­le­le­rin ge­cik­me­si­ne neden ola­bil­mek­te­dir. İle­ti­şim ek­sik­li­ği /ye­ter­siz­li­ği ayrı bir sorun. İşte bu ne­den­le; yerel hiz­met­le­ri ko­or­di­ne eden,ile­ti­şi­mi sağ­la­ya­bi­lecek bir BEYAZ MASA' nın il­çe­miz mer­kez ma­hal­le­sin­de tesis edil­me­si­ni de­fa­lar­ca öner­dik. İlgi­li­ler­den rica ettik SES YOK.
Bu ko­nu­da son somut ör­ne­ği, Re­şa­di­ye DÖRT­YOL mev­ki­in­de ,Bet­çe-Ka­ra­köy yö­nün­de­ki ko­nut­la­rın ka­na­li­zas­yo­nu­nun ,Ana bul­var üze­rin­de­ki ,ban­ka­ma­tik ar­dın­da­ki kesik/dere ye bağ­lan­mış ol­ma­sı ,bu ko­nu­da çevre sa­kin­le­ri­nin tüm ıs­rar­lı ta­lep­le­ri­ne ses ve­ril­me­me­si tepki ya­rat­mak­ta­dır. Açık kanal ko­ku­su­nun çev­re­ye ver­di­ği ra­hat­sız­lık işin ayrı yönü. Bu­ra­ya atık suyu akı­tan­la­rın so­rum­suz­lu­ğu­na, bu ko­nut-iş­yer­le­ri­ne otu­rum/iskan ve­ren­le­rin so­rum­lu­lu­ğu da yok mu.?
Bu gö­zü­mü­zün önün­de­ki bir örnek.
Biz­den söy­le­me­si......


Okunma Sayısı: 145

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.